Sarka Kata az édesanyja nélkül összeroppant volna

Forrás: Instagram/Sarka Kata -
Sarka Kata anya Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem mondták ki a válást, de Sarka Katának és Hajdú Péternek a gyerekeiken kívül nincs közük egymáshoz. Hajdú Péternek már van új kapcsolata, ahogy a hírek szerint Sarka Katának is. Az egykori feleség azonban bevallotta, édesanyja nélkül összeroppant volna az elmúlt időszakban.

Nehéz döntést hozott meg annak idején Sarka Kata, és bár egyelőre úgy tűnik, mindkettejüknek jobb így, akkor ezt nem lehetett biztosan tudni. Ugyan már a hírek szerint neki is van új kapcsolata, és egykori férjének, Hajdú Péternek is, a szétköltözéskor még nem lehetett tudni, mikor talál rájuk újra a boldogság. Kata legnagyobb támasza az édesanyja volt, ugyan félt bevallani neki, hogy mire készül, hiszen szülei boldog házasságban élnek, és Katáéknál nem divat a válás.

Sarka Katában az édesanyja tartotta a lelket Forrás: Instagram/Sarka Kata

"Remegve adtam elő neki, mi a helyzet, ám legnagyobb döbbenetemre ő egyáltalán nem lepődött meg. Csak megfogta a kezem, és biztosított arról, hogy apukámmal együtt mindenben mellettem állnak, segítenek, akár érzelmi támogatásról, akár hétköznapi, gyakorlati dolgokról van szó. Persze pityeregtünk mindketten, ahogy most is, de azt hiszem, mindkettőnk válláról nehéz teher esett le.

Biztos vagyok benne, ha anyukám nem lett volna mellettem, összeroppanok"

– mondta Sarka Kata a Meglepetés magazinnak, édesanyja pedig hozzátette, hogy Kata nem volt boldog.

Sarka Kata egyre jobban hisz önmagában Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Évek óta éreztem már, hogy Kata nem maradéktalanul boldog. Tisztában voltam vele, hogy vannak dolgok a felszín alatt, és csak idő kérdése, mikor robban ez az egész. Tudtam, hogy nehéz időszak áll előtte, de azt is, hogy mindez elkerülhetetlen ahhoz, hogy egy nap újra boldognak láthassam.

Nem győztem lelket önteni belé. Talán hihetetlen, de Katának nincs elég önbizalma"

– mondta az édesanyja, aki hozzátette, Kata sosem hagyta el magát. Azt is elmondta, hogy büszke a lányára, hiszen saját egzisztenciát épített föl, és most is folyamatosan dolgozik. Kata pedig kezd újra önmaga lenni. "Érzelmileg kezdek újra kiegyensúlyozottá válni, és ez nagyban köszönhető anyukámnak, no és barátnőimnek, Evelinnek és Juditnak" – mondta a műsorvezető, aki örül annak, hogy a gyermekei nem törésként élik meg a helyzetet, így ő is egyre jobban hisz önmagában. "Egyre jobban hiszek önmagamban, ahogyan abban is, hogy jó döntést hoztam, és még ha most nehéz is, idővel újra rám talál a boldogság" – mondta Kata.

A Slenderman-tragédia - Amikor egy internetes rém megelevenedikhttp://www.life.hu/csalad/20170222-slenderman-tragedia-12-eves-lanyok-leszurtak-baratnojuket.html2014-ben a wisconsini Waukeshában két 12 éves lány egy parkba csalta, és tizenkilenc késszúrással megpróbálta megölni szintén 12 éves barátnőjüket. A lányok később azt vallották, hogy egy kitalált internetes figura, bizonyos Slenderman kedvéért támadtak társukra. Felnőttként mindezt megdöbbentő hallani, és felfogni is nehéz. Tény, hogy a gyerekek életében még igen nagy szerepe van a fantáziavilágnak, de vajon mi vezethetett odáig, hogy ennyire elveszítsék a kapcsolatot a valósággal? CsaládOrigoA terhes Amanda Seyfried színésznőt kutyasétáltatás közben fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20170222-amanda-seyfried-pocakja-szepen-gombolyodik.htmlA 31 éves színésznő sokáig nem találta meg az igazit, de 40 éves párja mellett végre révbe ért. November végén az is kiderült, hogy gyermeket vár. Nemrég kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre a színésznőt, akinek már hatalmas a pocakja! Család--George Clooney és Amal a terhesség miatt nem utaznakhttp://www.life.hu/csalad/20170222-george-clooney-es-amal-a-terhesseg-miatt-elovigyazatosak.htmlAz ikerterhesség miatt szigorúbban fogják élni az életüket George Clooney-ék, mivel minden komplikációt el akarnak kerülni. Eldöntötték, hogy nem fognak utazgatni, hacsak nem muszáj, főleg nem veszélyes helyekre. Család--Újabb elmélet Madeleine McCann ügyében: egy riporter szerint kiszökött a gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20170222-ujabb-elmelet-madeleine-mccann-ugyeben.htmlLassan 10 éve tart a nyomozás az eltűnt brit kislány ügyében, mondhatni eredmény nélkül. Elméletek bőven születtek, de egyik sem vezetett el a gyermekhez. Most újabb teóriával állt elő egy oknyomozó riporter: szerinte Madeleine McCann elkószált az apartmanból, amíg a szülei ettek. CsaládOrigoPriscilla Presley lett az unokái gyámja http://www.life.hu/csalad/20170222-priscilla-presley-vette-magahoz-az-unokait.htmlA Presley-család kálváriája még nem ért véget, de szerencsére a gyerekek már biztonságban, és szeretetteljes közegben vannak. CsaládAFPÉlménydús programok nyugdíjasoknakhttp://www.life.hu/csalad/20170220-igy-tedd-emlekezetesse-elmeny-dussa-az-oregkorod.htmlAktív éveid alatt reggel munkába indulva hányszor kívántad, bár nyugdíjas lennél már, hogy végre azzal foglalatoskodhass, amivel csak szeretnél. Most azonban, hogy rád szakadt a tömérdek szabad idő, egyszerűen nem tudsz vele mit kezdeni? Ne süllyedj bele az unalom posványába, élj aktív életet hatvan felett is! CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.