Apa-fiú napot tartott Justin Timberlake és a kis Silas

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Mega -
Justin Timberlake kirándulás Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár és kisfia hagyták egy kicsit pihenni a mamát, Jessica Bielt. 

Beverly Hills-ben kirándulgatott a zenész és 16 hónapos kisfia, Silas, itt kapták őket lencsevégre a szemfüles fotósok. Justin és a kicsit fiú nagyon lazán, sportosan voltak felöltözve. Már csak azt nem tudjuk, Justinra vagy Jessica Biel színésznőre hasonlít jobban a kissrác?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Mega

A múlt héten a sztárpárnak egyébként fontos szerep jutott Hillary Clinton adománygyűjtő vacsoráján: ők voltak ugyanis az este koordinátorai. A rendezvényen rengeteg híresség, köztük Jennifer Aniston is jelen volt.

Hódi Pamela kislánya máris anyaszerepben: Nati tündércuki!http://www.life.hu/csalad/20160828-hodi-pamela-es-berki-krisztian-kislanya-nati-maris-anyaszerepben.htmlA kis család a hétvége folyamán az állatkertben járt, aztán pedig a Kopaszi gátra is kimentek. Család--Családi nap! Szuper programra vitte kislányát Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160828-berki-krisztian-hodi-pamela-es-natasa-zselyke-az-allatkertben-jart.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián szuper családi napot találtak ki kislányuknak, Natasa Zselykének. Család--Ezért a kisbabáért őrül meg internethttp://www.life.hu/csalad/20160827-ezert-a-kisbabaert-orul-meg-internet-laura-izumikawa-choi-jelmezben-fotozza-kislanyat.htmlAz édes kisbaba az anyukájának köszönheti azt, hogy az internet népe imádja. Az Instán már több, mint 72 ezer követője van, egyes fotót pedig százezernél is többen megnézték.CsaládOrigoDundika iszonyú cuki képet osztott meg kisebbik fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160828-dundika-majka-kedvese-iszonyu-cuki-kepet-osztott-meg-kisebbik-fiarol.htmlA rajongók nagy örömére Majka és kedvese nem rejtegetik újszülött gyermeküket. Most is egy nagyon édes fényképet tettek közzé Olivérről.CsaládOrigoHatalmasat nőtt Harper Beckham: anyukájával sétálgatott a sztrácsemetehttp://www.life.hu/csalad/20160825-harper-beckham-victoria-beckham-es-a-fiuk-egyutt-setalgattak.htmlHarper Beckham kész nő lett, és végre nem csak apukájával látjuk őt kézenfogva sétálgatni. Család--Íme, ezen a képen pityereg most az internethttp://www.life.hu/csalad/20160826-a-szules-elott-meg-egyszer-atolelte-masik-lanyat-a-varandos-no.htmlA szülés egyike azon témáknak, amelynek örömét és fájdalmát a mai napig nehezen tudjuk szavakba önteni. Egy fotográfus, Laura Paulescu egy megható képen dokumentálta egy édesanya és lánya életének fontos mérföldkövét: a kistestvér érkezése utolsó pillanatokat kettesben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.