Második gyermekét várja Beyoncé? Erről a képről beszél most a világ

Forrás: Instagram/Beyoncé -
bejelentés Jay-Z kép napozás fotó terhesség család babavárás homok Beyoncé Blue Ivy Carter pletyka nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer mondta már az énekesnő, hogy szeretne kistestvért Blue Ivy mellé. Egy nemrég közzétett fotója éppen erről árulkodik. Vajon így akart üzenni a világnak, hogy ismét babát vár?

Elég egy ártalmatlan, nyaralás közben készült kép Beyoncéről, és máris elindult a pletykalavina. Az énekesnő épp jól megérdemelt pihenését tölti családjával, Blue Ivyvel és Jay-Z-vel, amelyről nem egy pillanatot tett már közzé közösségi oldalán.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Ezek egyike az itt is látható fenti fotó, amelyről most az egész világ beszél. A képen Beyoncé a homokba ásva napozik, mellette pedig kislánya, Blue Ivy játszik. Ám nem is ez az érdekes, hanem a sztár homokból formált hatalmas pocakja, amit most az egész világ egy üzenetként értelmezett: vajon így akarja tudatni, hogy második gyermekét várja? Vagy csak Blue Ivy túlozta el a dolgot a játék hevében? Ráadásul a vártakkal ellentétben Beyoncé nem jelent meg a vasárnapi Golden Globe-díjátadón – vajon éppen emiatt?

Nem először röppen már fel a hír: az utolsó ilyen jellegű pletyka tavaly májusban látott napvilágot, miután lemondta koncertturnéja egyik állomását, ráadásul ruhája is igencsak árulkodó volt arról a bizonyos pocakról. Kíváncsian várjuk, hogyan reagál az énekesnő a mostani híresztelésekre...

Michelle Williams szerint NEM terhes Beyoncé

Michelle Williams megmondta a tutit. Az egykori Destiny's Child formáció énekesnője a The View vendégeként reagált a híresztelésekre: "Tudjátok, amikor valóban terhes volt, az emberek azt mondták, hogy nem is terhes. És hát nem volt igaz" - véleledik Michelle, aki szerint egykori kolléganőjének állítólagos terhespocakja pusztán csak a hasához húzott térde. Tehát nem vár babát. Már csak egyetlen kérdésünk maradt. Michelle Williams van-e olyan fontos személy Beyoncé életében, hogy az énekesnő elmondja neki ezt a különösen intim információt?
Bocs, Beyoncé, de bébitigrist etetni nem menőhttp://www.life.hu/news/20150110-beyonce-es-csaladja-thaifoldon-bebitigrist-etetnek-es-simogatnak-amiert-az-allatvedok-tamadni.htmlAz énekesnő és családja épp Thaiföldön nyaral, ahol egy gyerektigris simogatása és etetése közben örökítette meg magát. Az állatvédők kiakadtak.NewsOrigoMagyar énekesnő pereli Beyoncéthttp://www.life.hu/news/20141216-miczura-monika-magyar-nepdalenekesno-beperelte-beyoncet-mert-engedelye-nelkul-hasznalta-fel-hangjat.htmlMiczura Mónika magyar népdalénekesnő azt állítja, hogy a popdíva és férje, Jay-Z az ő hangját használta fel Drunk In Love című számában.NewsOrigoSosem volt még ennyire önmaga Beyoncéhttp://www.life.hu/kult/20141124-beyonce-legujabb-videoklipje-nagyon-szexi-es-megoszto-byealexnek-nagyon-tetszik.htmlA popdíva otthoni pulóverben, egy szál alsóneműben bolondozik legújabb számának videóklipjében. Egyesek felháborodtak, mások éljeneznek, és még ByeAlex sem tudta megállni, hogy ne szóljon hozzá.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.