Pánikhangulat a Magyarország szépe verseny előtt - 24 órával a kezdés előtt kellett lecserélni a fellépőruhákat

veszély Léber Barbara Bélavári Zita Benes Anita Miss World 2015 show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este egy tökéletesen megszervezett, látványos műsor keretében választották meg Magyarország szépét, Kiss Daniellát. A Life.hu megtudta, hogy egy nappal a show előtt hihetetlen döntést kellett hoznia a produkciónak: 24 órán belül lecserélték két tour ruháit.

Nagyon komoly döntést kellett hoznia a produkciónak egy nappal az élő show előtt. Szombaton egyértelművé vált, hogy a produkció hivatalos divattervezője által megálmodott estélyi és magyaros ruhák nem felelnek meg a műsor színvonalának, így azonnali cserére szorultak.
„Egyöntetű vélemény szerint vállalhatatlanok voltak a ruhák. Szerencsére bravúros módon sikerült két közismert divattervezőt találni, akik 24 órán belül tudtak adni egy tucat, színpadképes estélyit és magyaros népviseletet.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A mohácsi Bélavári Zita igazán különleges, modern, magyaros szettjei végül hatalmas sikert arattak, és Benes Anita alkalmi csipkekölteményeiből is színvonalas kollekció került színpadra. Az eredeti tervezőnő az est folyamán ott ült a zsűriben, nem tudni, hogy megsértődött-e, hogy lecserélték" – árulta el a produkció egyik szervezője.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Pénteken este kaptunk egy felkérést, hogy gyorsan kellene 12 ruha. Szerencsére volt egy pályázatra készült kollekcióm, a bujáki népviselet újragondolása. Többrészes, variálható és kombinálható ruhák, amik akár hétköznapiak is tudnak lenni. Eddig mindig csak egy-egy darabra volt szükség, nehéz volt úgy összeválogatni, hogy összhangban legyenek. Mindezt telefonon intéztük a stylistokkal, akik helyben tűzték, alakították a lányokra a ruhákat. Mindenki fantasztikus munkát végzett!" – árulta el Bélavári Zita divattervező, aki 2013-ban Rákosi Annamáriának készített a Miss World-választásra, Balira egyedi, magyaros népviseletet, amely mindenkit lenyűgözött.

/1506/Csill201562212129

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.