Asztrológusok szerint ezek a legritkább és leggyakoribb csillagjegyek, nem véletlenül

napi horoszkóp csillagjegy, asztrológia, horoszkóp, állatövi jegy
Shutterstock -
csillagjegyek asztrológia horoszkóp
Neked is feltűnt már, hogy körülötted mindenki Halak vagy Skorpió, Mérleg vagy Ikrek, de bizonyos csillagjegyekkel csak ritkán vagy soha nem kerülsz kapcsolatba? Mondják, hogy madarat tolláról, embert barátjáról, és ebben van is valami, de van rá más magyarázat is.

Ha érdekel az asztrológia és követed, hogy barátaid, ismerőseid melyik állatövi jegyhez tartoznak, biztosan neked is feltűnt, hogy bizonyos csillagjegyek sokkal gyakoribbak, mint mások. Asztrológusok szerint ez nemcsak azért van, mert az ember igyekszik magához hasonló személyiségű emberekkel körülvenni magát. Mutatjuk, hogy melyik a legritkább és melyik a leggyakoribb csillagjegy, és azt is megmondjuk, miért ezekben az állatövi jegyekben születnek a legkevesebben, illetve a legtöbben. 

Vízöntő, csillagjegy, asztrológus
Asztrológusok szerint a Vízöntő meglehetősen válogatós, ha párkapcsolatokról van szó
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2021 Ironika/Shutterstock

Vízöntő: az asztrológusok szerint a legritkább csillagjegy

Két oka is van annak, hogy miért épp a Vízöntők vannak a legkevesebben: nemzetközi adatok szerint a február a legkevésbé népszerű születési hónap, ráadásul a január és a február között van asztrológiai szempontból a legrövidebb átfedési idő. A fogantatásuk nem éppen a befelé fordulás időszakára esik, a tavasz utolsó hónapját, a melegedő estéket már inkább a szabadban, mint az ágyban összebújva töltik a párok.  

Nem volt még párkapcsolatod Vízöntővel? Nos, a legritkább jegy szülöttei, az állatövi jegyek lázadói, a változások előidézői, akik megkérdőjelezik a ​​status quót és a tekintélyt, a progresszív humanitáriusok, akik tisztességesebb hellyé akarják tenni a világot, meglehetősen válogatósak. Leginkább a levegő jegyűekkel, például a Mérleggel és az Ikrekkel, valamint a tűzjegyűekkel, közülük is leginkább a Kossal és a Nyilassal alkothatnak erős párost. Ennek oka, hogy a Vízöntő a hozzá hasonló, a komfortzónáját bármikor elhagyni kész, érdekes, kíváncsi embereket kedveli.

Szűz, asztrológus, asztrológia, csillagjegy, állatövi jegy
A Szűz csillagjegyűek olyan időszakban fogannak, amelyben a párok gyakrabban élnek szexuális életet
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Ironika/Shutterstock

Szűz és Oroszlán, a két leggyakoribb csillagjegy

Nem véletlenül tartják asztrológusok a leggyakoribbnak a Szűz csillagjegyet: a Nyilast a Jupiter uralta nyugodt, lecsendesült, elmélyült időszak erősen kapcsolódik a családbővítéshez. Az év ezen szakaszában a jövendőbeli szülők is gyakrabban szerelmeskednek, nem csoda, ha sok Szűz jegyű gyermek jön világra. A másik leggyakoribb állatövi jegy az Oroszlán, sőt, az utóbbi években gyakran átvette az első helyet a Szűztől, legalábbis a demográfiai adatok ezt mutatják. Az okok hasonlóak, a két jegy egymás után következik, a szülötteinek fogantatási idejében sincs jelentős különbség. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.