Megtaláltad az ikerlángod? Segítünk kideríteni!

Valentin napi szerelem
Thinkstock - teksomolika
harmónia ikerláng szenvedély szerelem
Az ikerláng a tükörképünk, minden szempontból passzol hozzánk, vele megélhetjük a földi mennyországot. Ha mellette vagyunk, az életünk sínre kerül.

A karmikus kapcsolat, az Ikerláng, a tükörképünk, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást, és megélhetjük a teljes egységet, de csak akkor, ha felkészültünk rá.

Lássuk, honnan tudhatod biztosan, hogy megtaláltad az Ikerlángodat!

Lehet, hogy az új szerelmed az ikerlángod? Olvasd el a feltételeket, és megtudod. 

  1. Már a találkozást megelőzően is éreztél valami különlegeset. Netán megálmodtad a közeledését, vagy jelt kaptál, hogy sorsfordító találkozás közeleg.
  2. Mintha már ezer éve ismernéd őt, pedig sose láttad.
  3. Köztetek nincsenek játszmák, taktikák, trükkök. Nincs rá szükség. 


A teljes cikket, vagyis a további 6 jelet, ami bizonyítja, hogy partnered az ikerlángod, elolvashatod az Astronet oldalán. 

Hallatlan szenvedély fűzi össze az ikerlángokat.               
 Forrás: Shutterstock

De mi is az az ikerláng?

Ikerlángja mindenkinek van, de csak egyetlen. Ő a lelkünk másik fele, lelkeink egymás mintázata. Mivel annyira hasonlít rád, tükörképet mutat neked, ami hol jó érzés, hol borzasztó. Visszatükrözi az utálatos tulajdonságaidat is. 

Addig nem is hoz össze titeket a sors - vagy ha igen, akkor el is választ - , amíg nem érettél meg egy ilyan kapcsolatra.

Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szereted? Ha fejlődsz, akkor őt is felemeled, ha magadba roskadsz, ő is magába zuhan. Az ikerlángod talán a legfájdalmasabb szerelmi kapcsolatod lesz, amit csak el lehet képzelni. Két ikerláng csak akkor lehet boldog, ha megérett rá. 

A vonzás törvénye: ezt tedd, hogy rátalálj a lelki társadra!

Szerelmesnek lenni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Ezért titkon mindannyian vágyunk a romantikára, ám sajnos csak kevesen élhetjük át a semmihez sem fogható, semmivel sem pótolható boldogságát, ami átjárja a szívünket és a lelkünket. Hogy ki, mikor találkozik a lelki társával, azt természetesen nem lehet előre egyértelműen megmondani. Ők úgyis akkor lépnek be az életünkbe, amikor eljön a megfelelő idő, de bizonyos lépésekkel felgyorsíthatjuk az Univerzum munkáját.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.