asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenvedélyt és szerelmet hoz az április. Új érzéseket a régi kapcsolatba vagy egy új társat. Ám hogy mit söpör el és mit sodor feléd pontosan az áprilisi szél, a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.

Páros: a 15-i teliholdig tobzódik benned az energia és a szenvedély, ez pedig sokszor inkább hátráltat, mint segít szerelmi téren. Fura vitákba bonyolódhatsz kedveseddel, de cserébe a békülés mindenért kárpótol. A szép pillanatok rávilágítanak arra, szükségetek van egymásra.  
Páratlan: a hónap elején rengeteg randira adódik alkalmad. Különös helyeken flörtölhetsz, közlekedési eszközön, sportolás vagy kutyasétáltatás közben. Add meg a lehetőséget mindenkinek, mert az első találkozó után gyorsan le tudod szűrni a lényeget.
Tipp: áprilisban könnyen megeshet, hogy valaki bele akar szólni a magánéletedbe. Ne engedd meg, arra koncentrálj, hogy mi a jó neked!

Páros: április hava maga lesz a csoda, a tökéletesség, az elégedettség. Kedveseddel együtt merülsz el az érzelmek tengerében, és egyszerűen csak élvezitek a mindennapok egyszerűségét, a hétvégék könnyedségét. Legyenek közös terveitek, amelyek hosszú távon összetartanak benneteket.
Páratlan: áprilisban többet nosztalgiázol a kelleténél, sokat fogsz azon mélázni, vajon mit rontottál el a régi kapcsolataidban. Ez nem baj, segíthet a tisztánlátásban, és konkrétabban meg tudod fogalmazni, kit is keresel magad mellé. Meglepő gyorsasággal alakulnak innentől a dolgok.
Tipp: mindig legyen nálad egy szexi fehérneműszett. Kis helyet foglal, de bármikor bevethető.

Páros: április hava meghatározó lesz, el kell tűnődnötök azon, hogyan látjátok a közös jövőt, van-e még bennetek elég lendület a további együttléthez. Beszélgessetek, tervezzetek, térképezzétek fel a lehetőségeiteket. Csak így tudtok dűlőre jutni. Rajta! 
Páratlan: próbálj ki új dolgokat, helyeket, stílusokat, menj idegenek társaságába, olyan helyekre, amiktől eddig elzárkóztál. Mondj igent azoknak, akik elsőre nem nyerik el teljesen a tetszésedet, mert a zord külső mögött igazi, szerelmes lelkekre bukkanhatsz.
Tipp: fontos, hogy a régi elvárásokról mondj le. Csak hagyd magad sodortatni az árral, mert úgyis megtörténik az, aminek meg kell.

Páros: kiegyensúlyozottság és elégedettség ölel körbe, tele leszel vággyal, de minden igényedet kielégíti a kedvesed. A hónap közepén megeshet, hogy egy ismeretlen alaposan felizgatja a fantáziádat, de a döntés a te kezedben van. Vajon mit kezdesz a helyzettel? 
Páratlan: április elején inkább a munkádba fekteted energiáidat, de 7-e után változtass ezen, mert a Hold és a Vénusz mindent meg fognak tenni azért, hogy a magányosságból a szerelem közegébe lépj át. Olyan érzelmi csodában lesz részed, melyre eddig még nem volt példa.
Tipp: merj nagyot álmodni, mert most meg fog valósulni.

Páros: aggódsz a párkapcsolatod miatt? Sérelem ért? A hallgatás helyett miért nem kezdeményezel beszélgetést kedveseddel? Ha azt hiszed, jó megoldás a hallgatás, hát nagyot tévedsz! Beszélj kételyeidről őszintén, különben nem fogod magad jól érezni.
Páratlan: a sors útjai kifürkészhetetlenek, épp ezért fontos, hogy mindig jól nézz ki és mosolyogj! A legváratlanabb helyen akadsz össze valakivel, aki elsőre elkápráztat, de te is őt! Heves közeledésének nem fogsz tudni ellenállni, s gyorsan magasabb szintre helyezitek a kapcsolatotokat.
Tipp: légy magabiztos, szexi és csinos! Bárhol légy, mutasd a legvonzóbb oldalad!

Páros: ha volt bármi, amit márciusban hiányoltál, azt most megkapod. A boldogság, az öröm, a szenvedély tartósan beköltözik az életedbe. Kedvesed odafigyel rád, körberajong, s ha hagyod, akár a tenyerén is szívesen hordoz. Háláld meg a törődést minden nap!
Páratlan: vedd tudomásul, hogy a régi, negatív tapasztalatok és csalódások nem lehetnek örökké gátló tényezőként jelen az életedben! Új útra kell lépned, Vénusz segít ebben, mert szebbé és vonzóbbá tesz, mint valaha. Mondj igent minden randira!
Tipp: új hónap, új tavasz, új stílus. Varázsold át magad, trendi frizurával, csábos dekoltázzsal, szolid sminkkel!

Páros: helyezz erőteljesebb hangsúlyt a kommunikációra, hisz a béke és az öröm alapvető forrása, hogy meg tudjátok beszélni a gondjaitokat. Ne hallgasd el sérelmeidet, de azt se, ha esetleg idejét érzed a továbblépésnek. Mindegy, hogy mit és miért változtatnál, a lényeg, hogy beszélj róla.
Páratlan: ideje a tettek mezejére lépni, s ha eddig sosem tetted, most megengedett, hogy te kérj randit valakitől. Egyszer csak szembe jön veled az igazi, de annyira magabiztosnak lát majd, hogy nem mer kezdeményezni. Tedd meg te a megfelelő lépéseket!
Tipp: légy rámenős, de ne erőszakos. Tudd hol a határ, s akkor nyert ügyed van, minden esetben!

Páros: április havában magával ragad a szerelem, ám könnyen lehet, hogy nem a kedvesed, hanem egy harmadik személy kezd el vonzani, de nagyon. Nem fogja véka alá rejteni, mit is akar tőled, s igen nagy az esély arra, hogy nem fogsz tudni ellenállni a csábításnak.
Páratlan: szingliként zöld lámpát kapsz, s bár nem stílusod, de most biztos, hogy több vasat is tartasz majd a tűzben, ami rengeteg új élményt hoz számodra. Ki tilthatja meg azt, hogy próbára tedd újdonsült udvarlóidat? Teszteld őket bátran, köztük van az igazi!
Tipp: szenvedélyesség, némi vadság és spontaneitás. Ezek ötvözetére lesz szükséged! 

Páros: Semmi mást ne csinálj, mint vedd könnyedén a párkapcsolati akadályokat. Ha  nézeteltérés alakul ki köztetek, azt ne kudarcnak fogd fel, hanem egy lehetőségnek arra, hogy változtassatok a mindennapok megszokásain. A szeretet megléte minden nehézségen átsegít. 
Páratlan: április a te hónapod, minden körülmény adott ahhoz, hogy egy új szerelem lángra kapjon, s tartósan meg is maradjon az életedben. Fontos, hogy láss tisztán, ne kergess vágyálmokat, ideálokat - egyszerűen csak légy reális. Így garantált a siker!
Tipp: semmit ne ítélj meg régi események, nehézségek, vagy épp kudarcok alapján! Mindent a jelen helyzethez viszonyítva tégy mérlegre, s akkor a szerelem győztese leszel!

Páros: többször visszatérő probléma lesz áprilisban az, hogy sokkal többet vársz a szerelmedtől, mint amit nyújtani képes. Olyan elvárásokat támasztasz vele szembe, amiknek nem tud, vagy nem akar megfelelni. Mérlegelj! Ha kell neked, hát szeresd úgy, ahogy van, s ne akard átformálni!
Páratlan: ismerd be, hogy kissé magasra helyezted a mércét, amit nem mindenki akar önként átugrani. Változtass, adj lejjebb az elvárásaidból, így Vénusz is könnyebben tud neked segíteni abban, hogy felismerd az egyszerű külső mögött rejlő, mély érzésű férfit - aki érted rajong.
Tipp: a túlzott elvárások kizárólag problémákat vonzanak be az életedbe. Mondj le ezekről!

Páros: ne ess kétségbe azért, ha viták alakulnak ki köztetek, mert a kibékülések annál szenvedélyesebbek lesznek. Képesek lesztek olyan közös terveket szőni, melyek alapjait letéve hosszú távon számíthattok egymásra. Esküvő? Gyermek? Jöhet bármelyik! 
Páratlan: mivel április 12-ig rengeteg dolgod lesz, a szerelmi életedet kissé hanyagolni fogod, de ami késik, nem múlik… A hó közepi telihold csábítóvá tesz az ellenkező nem szemében, s úgy vonzod majd magadhoz őket, mint mágnes a vasat.
Tipp: akár új, akár régi a kapcsolat, egy finom vacsora bárkit levesz a lábáról! Alakíts nagyot a konyhában!

Páros: ne kertelj, hanem mondd meg a kedvesednek, ha valami nem tetszik, ha változásra vágysz. Honnan tudná, mi jár a fejedben? Add egyértelműen a tudtára, hogy több szenvedély, több szex, mélyebb érzelmek kellenek, vagy add ki az útját, s keress valaki mást helyette!
Páratlan: többen is feltűnnek a színen, akik hirtelen mind téged akarnak, viszont ne dönts elhamarkodottan, hanem várd meg azt a pillanatot, amikor azt érzed, a szíved nagyon kalapál, és pillangók repkednek a gyomrodban. Lehet, hogy már régóta ismered az illetőt.
Tipp: a magas sarkú cipő és a térd fölé érő szoknya igazi csáberő lehet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.