Komár László lánya hamarosan nagykorú lesz, de nem biztos, hogy megkapja az örökségét

Forrás: MTI/Soós Lajos -
örökség Komár László halála Komár László lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éve már, hogy Komár László nincs köztünk. A legendás énekes 67 éves korában, 2012-ben hunyt el, maga után hagyva 8 éves kislányát, Karolinát. Komár három darab, egyenként 80 perces magnókazettát hagyott a kislányra. A kikötése az volt, hogy a gyermek akkor kaphatja meg ezeket, ha betöltötte a 18 éves kort. Karolina 2022. október 15-én lesz nagykorú.

Komár a kazettákat Karolina keresztapjára, Stark Ferencre bízta. Nem tudni, hogy a kazetták személyes üzenetet rejtenek, vagy esetleg Komár az utolsó dalait vette fel lányának.

Komár László három kazettát hagyott lányára Forrás: MTI/Soós Lajos


"Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig. Így tehát 2022. október 15-ig őrzöm és nem adom oda azokat senkinek. Nagyon titokzatos volt, nem árulta el pontosan. De azért sejtéseim vannak: szerintem Karolina örökségét hordozzák"
- mondta 2021 novemberében Ferenc a Borsnak.

A sors azonban közbeszólt, Ferenc már nem tudja teljesíteni ígéretét, pár hónapja, hosszas betegeskedés után elhunyt. Nem tudja senki, hogy eljutottak-e a kazetták Karolinához, Komár László gyermeke ki tudja-e nyitni a kazettákat tartalmazó borítékot a születésnapján.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.