fitneszverseny Sarka Kata fitnesz Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a várva várt fitneszverseny, és úgy tűnik, célba ért a testformálás.

„Álomalak” – ilyen, és hasonló kommentek tarkítják Sarka Kata üzenő falát a közösségi oldalán posztolt legfrissebb fotója mellett. A képet elnézve valóban meghozta a gyümölcsét a keményen megfeszített munka és a sok lemondás, hiszen az eddig is szép alakú, csinos anyuka sportosabban fest, mint valaha. A képen edzőjével, Németh Eszterrel látható, akinek köszönő sorokat is írt Kata.

Álomalakot villantott Sarka Kata Forrás: Facebook / Sarka Kata

„Ő Németh Eszter, aki mellettem volt az elmúlt 3 hónapban, bátorított, küzdött velem együtt, bíztatott, és amikor kellett, akkor keményen megdorgált! Akkor is tudtam, hogy 'értem haragszik, nem ellenem'! Ilyen egy jó edző, ezt senki más mellett nem tudtam volna végigcsinálni! Szakmailag és lelkileg is hatalmas segítséget kaptam tőle!” – írta Kata, aki azt is elárulta, szeretné folytatni az edzéseket a verseny után is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.